sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Sunnuntain ratoksi




Olen Mäntsälässä vanhempieni luona tarkoituksena maalata eräs lipasto. Koska täällä tuppaa olemaan - varsinkin näin aamupäivällä - hieman tylsää, olen kulkenut ympäri pihamaata kamera kädessä ja napsinut kuvia varmaan jokaisesta mahdollisesta kohteesta. Ajattelin näin sunnuntain ratoksi jakaa muutamia kuvia tänne. Yhtään kirjaa en mukaani ottanut tälle parin päivän reissulle, ettei Jenny tuntisi oloaan orvoksi, jos vain lukisin koko ajan.





En ole viikkoon juurikaan työstänyt kirjoitusprojektiani. Ideoita ja aiheita on päässä vaikka millä mitalla, mutten jotenkin vain saa itseäni istumaan koneen ääreen kirjoittamaan niitä ylös. Ehkä ensi viikko on parempi kirjoittamisen kannalta.



Tässä suuremmassa projektissani on tällä hetkellä parisensataa sivua raakatekstiä. Alku on kutakuinkin jo, mutta saa nähdä. Paljon on vielä kirjoittamatta ja kokonaisuus hiomatta.



Olen tällä viikolla enimmäkseen tehnyt leikekirjaa. En ole vielä edes puolessa välissä, mutta hieno se on - vaikka nyt itse sanonkin. Ja mukavaa puuhastelua kaiken tämän parin kuukauden koneella istumisen jälkeen.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti