sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Kirjasyksy 2012

Syksy on ehdottomasti lempivuodenaikani. En osaa sanoa, onko se lukemisen kannalta paras vuodenaika, kun on niin ihana olla ulkona syksyllä ja silloin kynä luistaa parhaiten. Rakkaudestani syksyyn kertoo myös se, että alan yleensä jo elokuussa pukeutua syysvaatteisiin, jotta syksy tulisi nopeammin (ihan kuin se siihen vaikuttaisi, mutta kun ei malta odottaa!) Syksy on ihanaa aikaa ja sitä odotan innolla joka vuosi.

Tänä syksynä ei ole tulossa montaa uutuuskirjaa, jotka kiinnostavat, mitä olen noita katalogeja katsellut. Likeltä löysin Sofi Oksasen Kun kyyhkyset katosivat, joka kiinnostaa minua ihan jo siksi, että se on Oksasen kirjoittama. Helsinkikirjat julkaisee Jera ja Jyri Hynnisen Haluatko todella kirjailijaksi? -kirjan, joka kiinnostaa, sillä kyllä, haluan todella kirjailijaksi. Helsinkikirjoilta tulee myös Sirke Happosen Muumiopas, jonka suurena muumifanina ehdottomasti haluan. Tammen katalogista löysin myös kaksi kiinnostavaa teosta. Kirjavan kammarin Karoliina Timosen esikoisen Aika mennyt palaa sekä Annie Riggin Kasvisruokamaanantain.


EDIT: Löysin Kirjavasta Kammarista tälle syksylle vielä Linn Ullmannin Aarteemme kallis!


EDIT NRO 2: Kaivelin hieman netin ihmeellisiä syövereitä, josta löysin lisää katalogeja. Minerva julkaisee tänä syksynä Cynthia M. Bulikin teoksen Nainen peilissä - Ulkonäköpaineet ja itsetunto, joka kiinnostaa minua hyvin paljon. Minerva julkaisee myös Visa Kuusikallion ja Katri Kuusikallion kirjan Hyväksikäytetyt - Selviytyjät kertovat, jonka myöskin haluan käsiini! Lisäksi samainen kustantamo julkaisee syksyllä teoksen, Martine & Louise Fokkens: Punaisten lyhtyjen tarinoita, joka kuulostaa mielenkiintoiselta. 






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti