Kuka, mitä, hä?

Hei!

Olen 23-vuotias kirjallisuuden harrastaja syntyjään Vantaalta, sittemmin asunut milloin missäkin. Tällä hetkellä asun Nokialla.Olen viihtynyt kirjojen keskellä pikkuipanasta lähtien, äitini kertoi, että saatoin viettää tuntikausia yksin lastenhuoneessa kirjoja "lukien", jo kauan ennen kuin opin lukemaan. Muistan, kuinka ala-asteella kävelin koulumatkat nenä kiinni kirjassa, luin kaikki välitunnit ja vapaa-ajan. Olen hidas lukia, mutta se ei minua liiemmin haittaa. Olen aina lukenut mitä haluan, koulussa en koskaan lukenut kirjoja, jotka oli pakko lukea, kuten Seitsemän veljestä, Kärpästen herra, Keväällä isä sai siivet ja mitä kaikkea sitä onkaan koulussa yritetty luetuttaa minulla.

Kirjoittamisen kanssa on vähän sama kuin lukemisen kanssa: opin kirjoittamaan jo ennen kuin opin varsinaisesti kirjoittamaan (tai edes lukemaan kirjoittamaani). Muistin miltä sanat näyttivät ja osasin kopioida ne päästäni paperille. Niitä papereita sitten pyysin äitini lukemaan, sillä en itse osannut. Piirtämiseen tämä ei päde, osaan tuskin tikku-ukkoa piirtää. Olen aina rakastanut kirjoittamista ja suurin haaveeni onkin jonain päivänä julkaista.

Tämä blogi on minun kirjallisuuspäiväkirjani, kirjoitan tänne lukemistani kirjoista, kirjoittamistani jutuista, tekstejä tai pätkiä julkaisen täällä, kirjoitan siitä, kun lukeminen tai kirjoittaminen ei luista, kirjahankinnoista, -messuista ja -tapahtumista. Kaikesta kirjallisuuteen liittyvästä mikä päässäni liikkuu, siis.


1 kommentti:

  1. Hei, mahtavaa, että osallistuit siihen runokilpailuun! Itseltäni meni se ohi, vaikka aikomus osallistumiseen oli kova. Seuraavaa runokilpailua odotellessa... :)

    ps. Blogini osoite on muuten muuttunut hitusen: http://ihmiskohtalo.blogspot.fi/

    VastaaPoista